MARINA I FUTA DALI POMEN SINU Tuga nikad nece proci

Izvor: medio.rs, 03.Dec.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARINA I FUTA DALI POMEN SINU Tuga nikad nece proci

Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Radulović Futa dali su pomen sinu Milošu, koji je pre osam godina iznenada preminuo u 24. godini.

Poznati muzički par na Novo groblje je stigao oko jedan posle podne. Futa je u ruci nosio sveće, Marina je nemo koračala pored njega, a iza njih je išao mlađi sin Milan. Na Miloševom grobu već su ih čekali kuma i prijatelji. Pevač Danijel Pavlović, koji je već dugo godina veliki Marinin prijatelj i deo njene porodice, na >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << groblje je stigao u društvu Saše, bivše devojke pokojnog Miloša. Za Marinu su već bili pripremili stolicu kako bi mogla da sedne, što je i učinila nakon što je poljubila Miloševu sliku na spomeniku.

- Ova tuga nikad neće proći. Vreme leti, ali bol... Bol ostaje - rekla je tiho Marina.

Teško je bilo i njenom životnom saputniku, kao i mlađem nasledniku. Nakon pomena, porodica i prijatelji otišli su u restoran. Miloš Radulović pronađen je mrtav u svom stanu 1. decembra 2008. Njegovo beživotno telo pronašla je njegova tadašnja devojka i pozvala Hitnu pomoć i policiju, koji su samo mogli da konstatuju smrt.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Tuga koja nikada neće proći: Marina Tucaković i Futa dali pomen tragično preminulom sinu (FOTO,VIDEO)

Izvor: Story, 03.Dec.2016

Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Radulović Futa dali su pomen sinu Milošu, koji je pre osam godina iznenada preminuo u 24. godini.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.