MARIJA ŠERIFOVIĆ OSTAJE UZ TOMU

Izvor: Kurir, 25.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA ŠERIFOVIĆ OSTAJE UZ TOMU

Menadžer pobednice Evrosonga Saša Mirković kaže da ona nema nameru da odustane od podrške Nikoliću zbog negodovanja Evropske komisije

BEOGRAD - Pobednica Evrosonga Marija Šerifović, koja podržava zamenika predsednika SRS Tomislava Nikolića u kampanji za predsednika Srbije, vest o negodovanju Evropske komisije zbog njenog političkog angažmana dočekala je na odmoru na Dalekom istoku, kaže za Kurir njen menadžer Saša Mirković.

- Čuli smo se nakratko. Rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mi je samo "dobro se dobrim vraća". Nema nameru da odustane od Tomislava Nikolića i stiže sa odmora taman da mu prva čestita pobedu - kaže Mirković.

Šerifovićevoj je, naime, zaprećeno da bi zbog političkih izjava mogla da ostane bez titule ambasadora EU za interkulturalni dijalog. Mirković tvrdi da pevačica nije nastupala politički, ali da je govorila da se zalaže "za bolju, srećniju i pošteniju Srbiju".

- I da jeste davala političke izjave, u čemu je problem? Nije Marija ambasador EU za Srbiju, već za Evropu. Ona je u Srbiji građanka i ima pravo na svoje političko opredeljenje, kao i svi ostali - kaže Mirković i dodaje da su i radikali podržali Mariju "na predaji ključeva Evrosonga Helsinkija Beogradu".

- Posle sukoba sa RTS, pošto nismo hteli dušu da prodamo đavolu, pisali smo svim političkim akterima, a samo su nam se radikali odazvali i podržali Mariju. Ona je tada bila sama protiv svih, kao što je to sada Nikolić - ističe Marijin menadžer.

Zanimljivo je, napominje Mirković, da niko nije postavio pitanje o političkom angažmanu Đorđa Balaševića, koji je podržao Borisa Tadića a ambasador je Unicefa.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.