Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2016, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukač: Halilović živi u prošlosti

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač poručio je da RS nije ugrožena i da niko ne može da je ugroži.

Lukač je, povodom prijetnji nekadašnjeg načelnika ratnog štaba takozvane Armije BiH Sefera Halilovića da će Republika Srpska nestati nakon sprovođenja referenduma o Danu Republike u RS, rekao da je Halilović živi u prošlosti.

"Nije uspio da se otrgne od onoga što je ostalo daleko iza svih nas i to je njegov problem. Mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << takav problem nemamo i potpuno smo sigurni u to da Srpska nije ugrožena i da niko ne može da je ugrozi", rekao je Lukač, prenela je RTRS.

Lukač je rekao da je MUP Republike Srpske spreman da svime čime raspolaže brani Srpsku od bilo kakvog ugrožavanja, te da zaštiti građane Srpske, njihove živote i njihovu imovinu.

Načelnik ratnog štaba Armije BiH Sefer Halilović zaprijetio je nestajanjem Republike Srpske ako referendum u Srpskoj bude sproveden jer, kako tvrdi, to će značiti "raspakivanje" Dejtonskog mirovnog sporazuma i stupanje na snagu Ustava BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Lukač: Halilović živi u prošlosti

Izvor: Cafe.ba, 20.Sep.2016

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač poručio je da RS nije ugrožena i da niko ne može da je ugroži.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.