Izvor: B92, 16.Jun.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazarević hoće, Pavković neće u Hag

Beograd -- General Vojske SCG i haški optuženik Vladimir Lazarević kaže da je spreman da se preda ako se građani izjasne da je zločinac.

"Ako na eventualnom referendumu narod Srbije kaže da su odbrana zemlje od agresora zločin i izdaja spreman sam da dobrovoljno odem u Hag", rekao je Lazarević za "Dan", najavljujući da će u Hagu nastaviti bitku za istinu u ime poginulih i povređenih tokom ratnih dešavanja na Kosovu i Metohiji.

U izjavi za isti lista general >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nebojša Pavković, takođe pred Tribunalom optužen za zločine na Kosovu, ističe da u Hag neće otići jer se ne oseća krivim. "Nemam za šta tamo da odgovaram. Prihvatio bih da mi bude suđeno pred domaćim sudovima, iako ni za to nema razloga", rekao je Pavković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.