Пријаве за пролећну школу „Пилот мастер – Law and Gender“ отворене до 10. априла

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Apr.2023, 09:15

Пријаве за пролећну школу „Пилот мастер – Law and Gender“ отворене до 10. априла

Правни факултет Универзитета у Београду објавио је позив за пролећну школу под називом Пилот мастер – Law and Gender, која ће се одржати у периоду од 19. априла до 3. маја 2023. године. Фото: WikimediaComonns/Goran Necin Настава уживо ће се одржавати на Правном факултету Универзитета у Београду. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << За сваки радни дан биће обезбеђен ручак на бази шведског стола.
Школа је отворена за учешће домаћих и страних студената основних, магистарских и докторских студија.
Пријављивање на конкурс је отворено до 10. априла 2023. године.
Сви изабрани кандидати биће обавештени о резултатима конкурса до 15. априла 2023. године. Сви ученици заинтересовани за пријаву на пролећну школу треба да доставе путем онлајн пријаве кратку биографију и мотивационо писмо, а доказ о студирању/завршеним студијама потребно је доставити путем мејла на адресу: lawgem.school@ius.bg.ac.rs.
Pitali smo studente: Zašto ste upisali Pravni fakultet u Novom Sadu? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пријаве за пролећну школу „Пилот мастер – Law and Gender“ отворене до 10. априла се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.