Lajoviću triler protiv Istomina u Gštadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajoviću triler protiv Istomina u Gštadu

Srpski teniser Dušan Lajović, u meču punom preokreta, pobedio je Uzbekistanca Denisa Istomina 6:4, 6:7 (2:7), 7:6 (7:2) i izborio plasman u četvrtfinale turnira u švajcarskom Gštadu.

Lajović, koji je bio slobodan u prvom kolu, vezao je peti trijumf posle osvajanja prve ATP titule u hrvatskom Umagu uz dosta muke jer je mogao mnogo ranije da završi posao.

Pri vođstvu u setovima imao je 5:1 u drugom, ispustio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je dva brejka viška i izgubio set u taj-brejku, ali nije klonuo u trećem i kada je gubio 5:4 na servis protivnika, već se vratio i preokrenuo za važnu pobedu.

U borbi za polufinale rival će mu biti Pablo Anduhar, nakon što je Španac eliminisao Tara Danijela iz Japana 6:1, 3:6, 7:6 (7:2).

Turnir u Gštadu igra se za nagradni fond od 524.340 evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUCI NESTAJE: Lajović posle trijumfa u Umagu srušio Istomina za novo četvrtfinale

Izvor: Kurir, 25.Jul.2019

Srpski teniser Dušan Lajović je posle prve titule u karijere, osvojene u Umagu, nastavio u dobrom ritmu protiv Denisa Istomina, 107. igrača sveta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.