LEPA BRENA: Samo da mama stane na noge!

Izvor: Kurir, 02.Mar.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA BRENA: Samo da mama stane na noge!

Majka dive imala je operaciju kolena u Tuzli i pevačica joj pomaže da se što pre oporavi

Majka Lepe Brene, Ifeta Jahić, operisala je koleno u bolnici u Tuzli, gde se pevačica trenutno nalazi kako bi joj pomogla u oporavku.

Brena priznaje da je bila veoma zabrinuta za majčino zdravlje. "Bila sam zabrinuta jer moja mama ima 80 godina, ali sve je prošlo kako treba, najbitnije je da nema bolove i da je spremna za rehabilitaciju. Brat i ja naizmenično idemo da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pomognemo, kao i mnogobrojni rođaci, jer je ona rođena u ovom kraju. Imala sam potrebu da se slikam sa sestrama sa ortopedije jer nemam reči kojima bih mogla da im se zahvalim. Svega sam se nagledala u bolnici jer ima dosta dece koja su operisala kičmu i starih ljudi sa problemima s kukovima. I njih sam posećivala jer znam šta u takvom trenutku znači kada vam neko uputi toplu reč", rekla je Brena.

Ona ne krije da su joj poznate muke posle operacije kolena koje ima njena majka, jer je i sama pretrpela isti hirurški zahvat.

Pevačica dodaje da je i dalje potresena zbog smrti Lepog Bore, s kojim je godinama sarađivala u “Slatkom grehu”.

"Volela bih da je sa mnom podelio tu tugu, kao što smo ranije pričali o borbi sa trombom koju smo zajedno vodili", drhtavim glasom priča Brena o prijatelju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Lepa Brena pomaže majci posle operacije: Želim samo da moja mama stane na noge! (Foto)

Izvor: Svet plus, 02.Mar.2014

Majka Lepe Brene operisala je koleno u bolnici u Tuzli, gde se trenutno nalazi i pevačica kako bi joj pomogla u oporavku i priznaje da je vrlo zabrinuta za svoju majku Ifetu Jahić.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.