LEGIJA SE ŽALI NA PRESUDU

Izvor: Kurir, 25.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEGIJA SE ŽALI NA PRESUDU

BEOGRAD - Vrhovni sud Srbije održao je juče sednicu posvećenu zahtevima za ispitivanje zakonitosti pravosnažne presude koje je advokat bivšeg komandanta „crvenih beretki“ Milorada Ulemeka Legije podneo na presudu kojom je njegov branjenik pravosnažno osuđen zbog ubistva Ivana Stambolića i pokušaja ubistva Vuka Draškovića u Budvi.

Advokat Slobodan Milivojević objasnio je da su na javnom delu sednice pročitani zahtevi advokata, a da će potom na delu sednice koja je zatvorena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za javnost veće doneti odluku. Odluka će biti objavljena pošto prođe sudsku praksu i bude ekspeditovana iz suda, rekao je Milivojević i dodao da Ulemek nije prisustvovao sednici. Veliko veće Vrhovnog suda u martu prošle godine razmatralo je žalbe Ulemeka i Branislava Berčeka na presudu od 40 godina zatvora i odbilo ih kao neosnovane.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.