Kurti izviždan

Izvor: B92, 01.Feb.2021, 23:39

Kurti izviždan

Nakon incidenta na severu Kosovske Mitrovice, lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti kampanju je nastavio u Srbici.

Tamo su ga građani dočekali skandirajući "OVK, OVK" i "Tači, Tači", prenosi "Gazeta ekspres".

Kurtija su tokom posete Srbici obezbeđivale specijalne jedinice kosovske policije, prenelo je Kosovo onlajn.

Kurti je, zajedno sa v.d. predsednika privremenih prištinskih institucija Vjosom Osmani obišao u subotu pogodn Trepče, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a prema navodima prištinskih medija, po ulasku u severni deo Kosovske Mitrovice okupljeni građani sprečil su ih da prođu dalje.

"Večernje novosti" objavile su tada na svom portalu da su građani dočekali Osmani i Kurtija uz zvizduke i negodovanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DPK: Kurti hoće Srbicu da predstavi kao opasno mesto

Izvor: Blic, 02.Feb.2021, 09:20

Ogranak Demokratske partije Kosova (DPK) u Srbici ocenio je sinoć da je lider pokreta "Samoopredeljenje" Aljbin Kurti u Srbicu došao u pratnji policije s namerom da je predstavi kao opasno područje, a da je cilj bio da se isprovociraju građani Srbice i napravi žrtva od Kurtija "radi sticanja koristi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.