Krivokapić: E sad je dosta

Izvor: B92, 15.Sep.2021, 09:48

Krivokapić: E sad je dosta

Podgorica -- Nedopustive su brutalne šovinističke uvrede na račun potpredsednika Vlade Dritana Abazovića i pojedinih odbornika Skupštine Cetinja, naveo je Krivokapić.

"Crna Gora neće biti država netrpeljivosti! Oni koji su 30 godina bili na vodećim državnim funkcijama i u svojim izjavama se navodno bore za multietničku Crnu Goru, čine sve na produbljivanju napetosti i širenju vjerske i nacionalne netrpeljivosti, poručio je premijer Crne Gore na svom Tviter nalogu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On je kazao da jučerašnji događaj pokazuje licimernost bivše vlasti.

"Današnji događaj pokazuje licemjernost i perfidnost njihove navodne brige za državu, čija su bogatstva dobrim delom pretočili u sopstvene džepove. Dosta je bilo", poručuje Krivokapić na Tviteru.

On je apelovao na građane da, kako je istakao, ne nasedaju na huškačku retoriku DPS-a, koji šireći mržnju i podele samo želi da zaštiti sumnjivo stečeni kapital i privilegije.

"Pristojnost i poštovanje zakona nemaju alternativu. Svako ima pravo da se oseća Crnogorcem, Srbinom, Bošnjakom, Albancem, Hrvatom, Muslimanom..bez obzira koju političku ideju zastupao i kom se Bogu molio", navodi Krivokapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krivokapić: Apelujem na građane da ne nasjedaju na huškačku retoriku DPS-a, koji šireći mržnju i podjele

Izvor: Vostok.rs, 15.Sep.2021

Nedopustive su brutalne šofinističke uvrede na račun potpredsednika Vlade Dritana Abazovića i pojedinih odbornika Skupštine Cetinja, naveo je Krivokapić. "Crna Gora neće biti država netrpeljivosti! Oni koji su 30 godina bili na vodećim državnim funkcijama i u svojim izjavama se navodno bore...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.