Kritičan trenutak

Izvor: B92, 02.Nov.2020, 19:42

"Kritičan trenutak"

Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adanom Gebrejesus rekao je da je ovo kritičan trenutak za lidere da preduzmu akciju.

Kako je rekao, kritičan trenutak je zbog porasta slučajeva kovida 19 u nekim zemljama Evrope i Severne Amerike.

"Ovo je još jedan kritičan trenutak za lidere da pojačaju delovanje. I još jedan kritičan trenutak da se ljudi okupe radi zajednickog cilja. Iskoristite priliku, još nije kasno", istakao je Tedros.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
On se, na redovnom sastanku za novinare u Ženevi, obratio iz svoje kuće, gde se nalazi u samoizolaciji nakon što je na Tviteru objavio da je bio u kontaktu sa osobom koja je zaražena koronavirusom, preneo je Rojters.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tedros: Ovo je još jedan kritičan trenutak za lidere da pojačaju delovanje

Izvor: Blic, 02.Nov.2020

Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus izjavio je danas da je nedavni porast slučajeva Kovid-19 u nekim zemljama Evrope i Severne Amerike kritičan trenutak za lidere da preduzmu akciju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.