Kragujevac: Uhapšen mladi direktor

Izvor: Mondo, 28.Feb.2018, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Uhapšen mladi direktor

U Kragujevcu uhapšen M. V. (22), vlasnik i direktor privatnog preduzeća zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo poreska utaja.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

U saopštenju kragujevačke policije navodi se da je "mladi direktor" uz krivičnu prijavu sproveden u Osnovno javno tužilaštvo.

Postoje osnovi sumnje da M. V., u periodu od kraja marta do polovine maja 2017. godine, u poslovnim knjigama svog preduzeća nije evidentirao prihode od ostvarenog prometa, navodi se u saopštenju.

Na taj način je, kako se sumnja, na ime neplaćenog PDV-a, budžet Republike Srbije oštetio za oko 14.860.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšen MLADI DIREKTOR (22) u Kragujevcu

Izvor: Blic, 28.Feb.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. V. (22), vlasnika i direktora privatnog preduzeća iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo poreska utaja...Kako se navodi u saopštenju kragujevačke policije, "mladi direktor" je uz krivičnu prijavu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.