Konferencija ,,NOVI LIDERI’’ u Nišu

Izvor: Megafon.co, 04.Apr.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija ,,NOVI LIDERI’’ u Nišu

Najveća organizacija vođena od strane mladih – AIESEC, ove godine 12. put za redom organizuje konferenciju ,,Novi Lideri’’. Projekat će ove godine obići 12 gradova širom Srbije, a mladi u Nišu imaće priliku da 5. aprila u Oficirskom domu iskoriste ovu neverovatnu priliku i učestvuju na konferenciji. Početak konferencije zakazan je za 11h.
Projekat “Novi Lideri” postoji sa ciljem da se podstakne aktivizam u Srbiji. Ideja je poći od mladih i inspirisati ih na proaktivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << način razmišljanja i pokretanje inicijativa. Prisustvom na ovoj konferenciji mladi dobijaju priliku da se upoznaju sa liderima današnjice. Uz zanimljive govore, radionice i diskusije delegate će, kroz lična iskustva predavača,moći da otkriju sve što ih zanima o korporativnom svetu koji ih sutra čeka.
Koje to osobine čine pravog lidera, koji se sve izazovi i problem mogu naći na putu do uspeha kao i rešenja istih, u kom pravcu treba mladi da razmišljaju i na koji način da najbolje iznose svoje ideje, jesu samo neke od stvari koje delegate mogu naučiti od predavača koji su tu da ovaj dan posvete njihovom usavršavanju.
“Ovogodišnja tema ,,Gde ideje prave prvi korak’’ inspirisaće svakog učesnika da stekne novu perspektivu koja će pokrenuti njihovu želju da rade na ličnom i profesionalnom razvoju, ali isto tako i da naprave korak napred koji neće samo doprineti njima, već će pozitivno uticati i na okruženje u kome žive”, saopštavaju organizatori.
Svakog učesnika očekuje poklon od organizatora konferencije. Konferencija je potpuno besplatna, međutim, zbog ograničenog broja mesta neophodna je prijava na link.
Najave govornika i predavača mogu se pratiti na Facebook događaju.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.