Koncerti za Aretu Frenklin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncerti za Aretu Frenklin

Američka diva Bijonse posvetila je svoj koncert u Detroitu, u sklopu turneje "On the Run II", legendi soula Areti Frenklin koja je u izuzetno lošem zdravstvenom stanju.

Bijonse je tokom koncerta sa suprugom Džej-Zijem imala snažne poruke podrške za sedmdesetšestogodišnju pevačicu koja se bori sa kancerom i koja je smeštena u domu za stare i nemoćne u Motor sitiju.

"Ovaj šou posvećen je Areti Franklin. Volimo te i hvala ti za predivnu muziku", rekla je Bijonse >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u utorak uveče, na početku koncerta, što je izazvalo gromoglasne ovacije publike.

Pored Bijonse, svoj nastup kraljici soula posvetio je i DJ Kaled uz miks njenog hita "Respect" iz 1965. godine.

Američki mediji u utorak se preneli da je Areta Franklin veoma loše već nekoliko dana. Ona je pre nekoliko meseci otkazala sve koncerte zbog zdravstvenih problema, prenose američki mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.