Komora notara dematuje navode DJB-a

Izvor: RTS, 03.Mar.2017, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komora notara dematuje navode DJB-a

Javnobeležnička komora Srbije saopštila je da svi njeni članovi obavljaju svoju delatnost zakonito, savesno, pošteno i nepristrasno i da prilikom overe potpisa za davanje podrške kandidatima u izboru za Predsednika Srbije nema privilegovanih i ceo postupak se odvija u skladu sa zakonima Republike Srbije.
"Prinuđeni smo da reagujemo i demantujemo tvrdnje pokreta "Dosta je bilo", koji je saopštio da nije uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da dobije nijednog notara da bi počeo da prikuplja potpise za njihovog kandidata za predsednika Srbije", izjavio je predsednik Javnobeležničke komore Miodrag Đukanović.
Đukanović tvrdi da je na njihovom raspolaganju danas bilo nekoliko javnobeležničkih kancelarija širom Srbije, a u danima vikenda će oni, kao i ostale političke partije imati dežurne ekipe notara.
"U cilju poštovanja zakonske obaveze pružanja pomoći organima nadležnim za sprovođenje izbora, javnobeležničke kancelarije će overeu potpisa birača obavljati kako u toku radnog vremena, tako i van radnog vremena, u kancelarijama, ali i van njih, kako bi se što efikasnije ispoštovao izborni postupak, zaključuje se u saopštenju Javnobeležničke komore Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Javnobeležnička komora demantuje "Dosta je bilo"

Izvor: N1 televizija, 03.Mar.2017

Javnobeležnička komora Srbije saopštila je da svi njeni članovi obavljaju svoju delatnost zakonito, savesno, pošteno i nepristrasno i da prilikom overe potpisa za davanje podrške kandidatima u izboru za Predsednika Srbije nema privilegovanih i ceo postupak se odvija u skladu sa zakonima Republike...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.