Kijev optužio: Krivi su

Izvor: B92, 19.Nov.2022, 20:53

Kijev optužio: Krivi su

Kijev -- Pet osoba je povređeno u ruskom napadu na humanitarni centar na jugu Ukrajine, izjavio je visoki zvaničnik u kabinetu predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog.

Kiril Timošenko, zamenik šefa administracije predsednika Zelenskog, rekao je da se napad dogodio u gradu Bilozerka, zapadno od Hersona, koji su ukrajinske trupe prošle nedelje preuzele od ruskih snaga, preneo je Rojters.

Timošenko je objasnio da je u humanitranom centru građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << deljen hleb.

Ujedinjene nacije su saopštile da je više od 16.000 civila ubijeno od početka ruske vojne intervencije 24. februara, ali Moskva negira da cilja civile.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kijev optužio ruske snage za napad na humanitarni centar

Izvor: Blic, 19.Nov.2022

Pet osoba je povređeno u ruskom napadu na humanitarni centar na jugu Ukrajine, izjavio je danas visoki zvaničnik u kabinetu predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.