Keli Bruk u ljubavnom četvorouglu

Izvor: Blic, 12.Jan.2011, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keli Bruk u ljubavnom četvorouglu

Britanska manekenka i glumica Keli Bruk, trenutno je u centru pažnje ostrvskih tabloida zbog glasina da je, ni manje ni više, u isto vreme, u vezi sa trojicom muškaraca.

Naime, početkom novembra prošle godine, tridesetjednogodišnja Keli je počela vezu sa komičarem Džejkom Vajtholom, a njegovi prijatelji su novinarima ispričali da su njih dvoje presrećni zajedno i da su kao stvoreni jedno za drugo.

Međutim, božićne praznike Bruk je provela sa bivšim dečkom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ragbi igračem Denijem Ćiprijanijem sa kojim je letos raskinula vezu, i taman kada su krenule priče da su se njih dvoje pomirili pa čak i da se sprema svadba, nestašna Keli je dva dana nakon Božića snimljena kako u londonskom klubu "Mahiki” razmenjuje nežnosti sa Tomom Evansom, takođe ragbi igračem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.