Kako se priprema Job Fair 2018

Izvor: Megafon.co, 02.Mar.2018, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se priprema Job Fair 2018

Jubilarni 10. Job Fair održava se 5. i 6. marta u holu niškog Elektronskog fakulteta. U organizacionom timu je šestoro mladih koji već nekoliko meseci intenzivno rade.
„Kad smo oformili tim, prvo smo utvrdili pozicije, šta koja pozicija treba da radi, u kom vremenskom periodu, napravili smo taj tajmlajn po kome ćemo da radimo ovih 6,7 meseci. Tako da smo prvih mesec dana pričali o izgledu celog događaja. Kasnije smo krenuli sa kontaktiranjem kompanija i medija, a sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << je trenutno aktuelan taj logistički deo sajma zato što sve mora da se organizuje kako treba. Treba da znamo ko će kada šta raditi, trudimo se da kompanije a i naši posetiocu budu zadovoljni“, kaže Vanja Tatalović zadužena za odnose sa medijima.
„Radimo već 7 meseci, pripreme se bliže kraju sve intenzivnije se radi, već se spremamo za veliku završnicu“, dodaje Dušan Stanković iz organizacionog tima.
Na sajmu će učestvovati 29 kompanija što je rekordan broj do sada, a organizatori iz Udruženja BEST Niš posebno su ponosni jer je ovo jubilarni, 10. Job Fair. Kako izgledaju pripreme pogledajte u videu.

Novinar, kamera, montaža: Sonja Urošević
Muzika: Back In The City – The 126ers

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.