KC Niš: 323 kovid pacijenta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2021, 18:13

KC Niš: 323 kovid pacijenta

U kovid delu Kliničkog centra Niš na bolničkom lečenju su 323 pacijenta, kod 221 je potvrđen korona virus, devetoro je na respiratoru, a preminulo je osmoro pacijenata, saopštila je danas ta ustanova.

U kovid bolnici u Kruševcu hospitalizovano je 268 pacijenata, kod 238 potvrđen je korona virus, 24 osobe su na respiratoru, a preminulo je šestoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pacijenata.

Na bolničkom lečenju u kovid bolnici u Leskovcu je 188 pacijenata, kod 141 je potvrđen korona virus, a jedan pacijent je preminuo, naveo je KC Niš.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu, u Jablaničkom okrugu otkrivena su 133 nova slučaja - 54 u Leskovcu, 44 u Vlasotincu, 18 u Lebanu, devet u Medveđi i osam u Bojniku.

U tri kovid bolnice u Vranju hospitalizovano je 165 pacijenata, kod 155 je potvrđen korona virus, a preminule su dve osobe, naveo je KC Niš u saopštenju.

Prema podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Pčinjskom okrugu danas su otkrivena 102 nova slučaja i to 67 u Vranju, 13 u Surdulici, pet u Vladičinom Hanu, devet u Bosilegradu, dva u Bujanovcu, pet u Preševu i jedan u Trgovištu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Kliničkom centru Niš na lečenju 323 pacijenta, osmoro preminulih

Izvor: N1 televizija, 31.Mar.2021

U kovid delu Kliničkog centra Niš na bolničkom lečenju su 323 pacijenta, kod 221 je potvrđen koronavirus, devetoro je na respiratoru, a preminulo je osmoro pacijenata, saopštila je danas ta ustanova.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.