Juneći ćevapi uz pire od sočiva

Izvor: N1 televizija, 05.Nov.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juneći ćevapi uz pire od sočiva

Iskombinujte ćevape sa savršenim pireom od sočiva.

Sastojci

- juneći ćevapi

- 250 g sočiva

- 1 manja glavica luka

- 2 čena belog luka

- 1 struk ruzmarika

- maslinovo ulje

- so, biber

Juneće ćevape možete kupiti u IDEA radnjama po akcijskoj ceni od 449,99 dinara do 11. novembra.

 Priprema

U posoljenoj vodi kuvati sočivo oko sat vremena. Crni i beli luk iseći >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na sitno i izdinstati. Kada je sočivo gotovo, iscediti ga od vode u kojoj se kuvalo i dodati mu dinstani luk kao i začine i sve zajedno ispasirati.

Spremljeni pire od sočiva poslužiti uz pržene ćevape.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.