Jovanović: Vlast u Vojvodini bavi se sama sobom

Izvor: Blic, 07.Jul.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Vlast u Vojvodini bavi se sama sobom

Beograd - Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je danas da se vlast u Vojvodini bavi sama sobom, umesto potrebama građana, a da je za rešavanje problema neophodna suštinska, ustavna autonomija Pokrajine.

"Problemi koji godinama opterećuju Vojvodinu i od nje prave generator problema celoj zemlji su posledica nesposobne vlasti da se izbori s tim problemima", navodi se u saopštenju Jovanovića.

On ističe da je LDP pokušala da zaustavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vođenje loše politike bez obzira na to da li su iza nje stajali Demokratska stranka Srbije, Srpska radikalna stranka, Socijalistička partija Srbije, Demokratska stranka sa svojim koalicijama ili Srpska napredna stranka.

"Danas su za propast Vojvodine odgovorni svi oni. Vučić i SNS mogu da koriste argumentaciju LDP, čak i da koriste naše reči kako bi to objasnili, ali ne mogu da reše probleme", piše u saopštenju.

Jovanović smatra da se od SNS više ne može očekivati da uradi "one poslove koje nameće život i od kojih se više ne može bežati", bez obzira na podršku koju je SNS dobila na izborima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.