Još tri grada preko 50 odsto FOTO

Izvor: B92, 21.Jun.2021, 13:18

Još tri grada preko 50 odsto FOTO

Premijerka Srbije Ana Brnabić objavila je danas da su Vrbas, Dimitrovgrad i Vranje prešli prag od 50 odsto vakcinisanog punoletnog stanovništva.

Ona je dodala da je u beogradskim opštinama Stari Grad i Savski Venac vakcinisano više od 70 odsto punoletnih građana.

Brnabić je na Tviteru izrazila nadu i da će u narednih 48 sati Nova Varoš, Loznica i Kraljevo imati više od 50 odsto vakcinisanog punoletnog stanovništva.

"Od danas i Vrbas, Dimitrovgrad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Vranje iznad 50 odsto vakcinisanog punoletnog stanovništva. Vrlo blizu su i Nova Varoš, Loznica i Kraljevo (nadam se da će u narednih 48h biti u grupi 50 odsto +), a beogradske opštine Stari Grad i Savski Venac su prešle 70 odsto!", navela je Brnabić.

Premijerka je podsetila na svoju objavu od 9. juna, kada je čestitala Medveđi, Zrenjaninu, Svrljigu, Zaječaru, Šapcu i Somboru na tome što su su se pridružili gradovima i opštinama sa više od 50 odsto vakcinisanog punoletnog stanovništva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.