Jedite, Kluni časti

Izvor: Mondo, 29.Jan.2013, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedite, Kluni časti

Glumac platio račun nepoznatom čoveku u restoranu u Berlinu.

Neimenovani Nemac večerao je u restoranu "Gril Rojal" u Berlinu, i napravio račun od oko 100 evra. Kada je pozvao konobara da donese račun, rečeno mu je da je račun platio - Džordž Kluni!

"Nisam ni primetio da je poznati glumac bio u restoranu, bio sam fokusiran na svoju večeru", rekao je posetilac, dodavši da jeste registrovao da je u ćošku bilo "nešto bučnije društvo".

Konobar mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je rekao da je Kluni sa svojom ekipom platio njegov račun, jer je mislio da su ga možda ometali tokom jela i bili nepristojni.

Kluni boravi u Nemačkoj, gde snima film "The monuments man".

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedite, Kluni časti!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2013, 02:48

Neimenovani Nemac večerao je u restoranu "Gril Rojal" u Berlinu, i napravio račun od oko 100 evra. Kada je pozvao konobara da donese račun, rečeno mu je da je račun platio - Džordž Kluni!..Glumac platio račun nepoznatom čoveku u restoranu u Berlinu  .."Nisam ni primetio da je poznati glumac...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.