Jedan od pet miliona: Studenti se zaključali u Rektoratu

Izvor: Danas, 20.Sep.2019, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od pet miliona: Studenti se zaključali u Rektoratu

Izjave ministra prosvete Mladena Šarčevića, dekanke Filološkog fakulteta LJiljane Marković i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ugrožavaju bezbednost studenata koji blokiraju Rektorat, saopšteno je iz organizacije Jedan od pet miliona. Članak Jedan od pet miliona: Studenti se zaključali u Rektoratu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Studenti iz Rektorata: Izjave nam ugrožavaju bezbednost, od 14 sati smo se zaključali do daljnjeg

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2019

Studenti iz udruženja "Jedan od pet miliona" optužili su danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra prosvete Mladena Šarčevića i dekanku Filološkog fakulteta Ljiljanu Marković da svojim izjavama ugrožavaju bezbednost studenata koji blokiraju zgradu Rektorata Univerziteta u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.