Javna rasprava o Starom sajmištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javna rasprava o "Starom sajmištu"

Ministarstvo kulture i informisanja saopštilo je danas da je pokrenulo javnu raspravu o Nacrtu zakona o Memorijalnom centru "Staro sajmište", koja traje od 11. oktobra do 1. novembra ove godine.

Po okončanju javne rasprave Ministarstvo kulture i informisanja analiziraće sugestije, predloge i primedbe učesnika u javnoj raspravi, sačiniće izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona i objaviće ga na svojoj internet stranici i portalu e- uprave, navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Javna rasprava o Nacrtu zakona u formi okruglog stola održaće se u Kragujevcu, 16. oktobra u Subotici 25. oktobra i Beogradu, 30. oktobra.

Komentari se mogu dostaviti i na utvrđenim obrascima za komentare na e-mail: zakonstarosajmiste@kultura.gov.rs ili poštom Ministarstvu kulture i informisanja.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zakon o Starom sajmištu do kraja godine u skupštini; sećanje i istraživanje

Izvor: Danas, 16.Okt.2019, 13:54

Zakon o Memorijalnom centru "Staro sajmište" koji predviđa formiranje nove ustanove kulture na republičkom nivou trebalo bi da uđe u Narodnu skupštinu u decembru, rekla je predsednica Radne grupe za Nacrt zakona i pomoćnica ministra kulture za medjunarodnu saradnju, evropske integracije i projekte...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.