Jadranka s... na gradele

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2010, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadranka s... na gradele

Premijerka Hrvatske Jadranka Kosor ponovo se našla kao glavni motiv inspiracije za riječku grupu ''Let 3'', pišu hrvatski mediji.

Kako navodi ''Jutarnji list'', članovi popularnog rok benda su se u novom spotu za pesmu ''Omađijaj me'' prerušili u predsednicu Vlade.

Ovo je drugi put da su Riječani uzeli premijerku na ''zub''. ''Jutarnji'' podseća da je frontmen ''Leta 3'' Damir Martinović Mrle nedavnou predstavi ''Kiklop'' na genitalije postavio sliku Jadranke Kosor.

Osim što su se svi članovi prerušili u nju, dodatna šala na račun premijerke ide i stihovima pesme koji govore ''Bozan zvoni, Šuki prdi, Jadre s... na gradele...''.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Jadranka Kosor u novom spotu grupe Let 3

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2010

ZAGREB -..Hrvatska premijerka Jadranka Kosor ponovo je inspirisala riječku muzičku grupu "Let 3" čiji su se članovi u novom spotu za pesmu "Omađijaj me" prerušili u premijerku...Članovi benda su uslikani u otmenim suknjama i sa prepoznatljivom kratkom sedom kosom premijerke, a diskografska kuća...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.