Izujedala ga manekenka!

Izvor: Mondo, 08.Nov.2014, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izujedala ga manekenka!

Trenutno najtraženija manekenka izgleda ima i vampirske sklonosti...

Foto: Beta/AP/Joel Ryan

Seksepilna manekenka Kara Delevinj postavila je na društvene mreže fotku svog novog dečka sa vidljivim "šljivicama" na vratu.

"Ujedi ljubavi", napisala je Kara uz fotku Džeka O'Konela, koji izgleda kao da ga je napao vampir, odnosno u ovom slučaju, vampirica.

Foto: Instagram/CaraDelevingne

O'Konel je poznat iz serijala "Skins" i filma "300: Uspon carstva", a sa Karom se upoznao na snimanju ostvarenja "Tulip fever", u kom oboje glume.

Lepa Britanka ranije je bila u vezi sa glumicom Mišel Rodrigez.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Poznata manekenka izujedala dečka

Izvor: Blic, 09.Nov.2014, 14:40

Trenutno najtraženija manekenka izgleda ima i vampirske sklonosti....Seksepilna manekenka Kara Delevinj postavila je na društvene mreže fotku svog novog dečka sa vidljivim "šljivicama" na vratu..."Ujedi ljubavi", napisala je Kara uz fotku Džeka O'Konela, koji izgleda kao da ga je napao vampir,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.