Indi: Plašila sam se da spavam u štali

Izvor: Blic, 26.Mar.2010, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indi: Plašila sam se da spavam u štali

Pevačica Indira Aradinović Indi u sredu uveče je izbačena sa farme zato što je prekršila pravilo emisije kada je dve večeri zaredom odbila da kao sluga spava u štali. Zbog takvog poteza Indi je diskvalifikovana iz daljeg takmičenja. Mlada pevačica, koja je sama tražila da bude sluga, uopšte nije besna što je izbačena, već je ispričala da je spavanje u štali bilo protiv njene prirode. Indi se slaže s odlukom producenata „Pinka” i kaže da je slutila da će biti izbačena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Indi kaže da većina kolega gaji simpatije prema njoj

- Imam problema sa prirodom, to je bilo jače od mene. Imam klaustrofobiju, smeta mi mali i skučen prostor, a nisam znala da me sve to tako čeka u štali. Da sam znala, ne bih se samovoljno prijavila da budem sluga. Ne radi se tu o nepoštovanju pravila zbog nekog besa, niti sam osoba koja je želela nešto da izazove, prosto je priroda u meni takva i to je bilo zbog mog ličnog problema - kaže Indi, koja je, dodaje, bila svesna da će trpeti posledice zbog nepoštovanja pravila igre.

- Slutila sam da će me izbaciti, pretpostavila sam. Ali svesno sam izbegavala spavanje u štali - navodi Indi, koja nije ljuta zbog diskvalifikacije.

- Mislim da je okej što su me izbacili. Pa, ne može jedna Indi da im pokvari šou i pravila igre. To prvo nije fer prema učesnicima prvog serijala, niti je korektno prema sadašnjim farmerima - iskreno kaže pevačica, koja je tokom prve nedelje pobrala simpatije ukućana, a posebno je za oko pala pevaču Milošu Bojaniću, koji je rekao da bi u nju uložio 100.000 evra.

Indira kaže da je to sve bilo samo drugarski, ali da joj nije nepoznanica da pevači gaje simpatije prema njoj.

- Mogu samo da kažem da nije jedini kolega iz starije garde koji tako reaguje na mene. Ne mogu da krijem da većina kolega na estradi gaji simpatije prema meni, sviđam im se kao osoba, kao ličnost, neko ko ima harizmu, slobodu, opuštenost. To je nešto što nosim sa sobom, oni to poštuju i meni je drago zbog toga. Ne vidim da se bilo šta krije iza toga, gledaju me kao druga i kao veliki potencijal na estradi, degutantno bi bilo da mu se sviđam, ipak može otac da mi bude - kaže Indira.

Ona ističe da nije osetila udvaranje sa bilo čije strane, ali slaže se da nije bilo ni vremena za takve akcije. Čak i da je bilo, objašnjava ona, ne bi imala u koga da se zaljubi jer joj se niko od farmera nije svideo. A kada smo je pitali za Dejana koji se stalno vrzmao oko nje, Indi se samo nasmejala:

- Ma, koga on može da muva? On meni ne izgleda kao muškarac. Gledala sam ga kao burazera - kaže pevačica, koja trenutno nije zaljubljena, sama je i razmišlja samo o karijeri.

- Solo sam. Potpuno sam posvećena sebi i karijeri. Album je odavno u pripremi i već ću sledeće nedelje nastaviti ažurniji rad - otkriva Indi.

Tokom ove dve nedelje najveću pažnju javnosti izazvao je sukob između političara Rake Radovića i mladog voditelja Dejana Stankovića. Raka je sapleo Dejana i najverovatnije će trepeti posledice zbog takvog ponašanja.

- Obojica su divni ljudi, super drugovi i lepo smo se slagali. To je jednostavno jedan nesrećan splet okolnosti. Situacija je bila malo napeta i oni nisu pronašli zajednički jezik. Raka nije takav čovek, on je tamo jedan od najboljih i mislim da se o njemu stvorila pogrešna slika. Verovatno će ga kazniti, takav je šou. Mi nismo tamo ušli da bismo bili pošteđeni i privilegovani. Smatram da je sve to bilo sasvim slučajno i da Raka nije imao kvarne namere. Sada je sa njima sve okej - tvrdi pevačica, koju će na mestu sluge ove nedelje zameniti Irena.

Druženje Gagija i Irene

Poslednjih dana farmeri začikavaju Gagija da mu se dopala Irena i suptilno ga nagovaraju da joj se udvara. Gagijeva sestričina Indira kaže da bi veoma volela kada bi Gagi i Irena bili bliski.

- Ne znam šta se tačno dešava, ali bilo bi mi drago da mu se ona dopadne. Oboje su dobri i kvalitetni ljudi i veoma slični. Ne smatram da će se dešavati nešto više od druženja, već su tu da se oslone jedno na drugo, da se drže zajedno - kaže Indi.

„Pink”: Tužićemo Indi!

Nakon što je Televizija „Pink” izbacila Indi sa imanja, medijima je poslato saopštenje u kome stoji da će protiv nje biti podignuta tužba.

- S obzirom na to da je Indi potpisala ugovor sa „RTV Pinkom” i bila upoznata sa pravilima „Farme”, a odredbe je direktno prekršila, protiv nje će biti podneta tužba nadležnom sudu u Beogradu - navodi se u saopštenju, što su nam juče i potvrdili.

- Nisam dobila nikakvu informaciju povodom toga, ni sa kim nisam pričala. Zbog toga i nemam komentar - kaže Indi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Indi pobegla od Bojanića!

Izvor: Kurir, 26.Mar.2010

Indira Aradinović Indi izbačena je prekjuče s Farme, jer je dve noći zaredom samovoljno napuštala prostoriju unutar štale koju je trebalo da deli s Milošem Bojanićem! - Znala sam da ću morati da spavam u štali, ali nisam mislila da će biti tako teško. Patim od klaustrofobije, a i uslovi za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.