INCIDENT na Ibarskoj magistrali!

Izvor: Mondo, 12.Jun.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT na Ibarskoj magistrali!

Oko 18.30 časova u mestu Županjac nadomak Lazarevca, okupilo se navodno šest lica s namerom da blokiraju Ibarsku magistralu. Desio se incident - policajac fizički napadnut!

Foto: MONDO, Mario Milojević

Beogradski mediji javljaju da je šest osoba pokušalo danas blokadu Ibarske magistrale zbog cene goriva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Intervenisala je policija i tom prilikom je jedan muškarac osumnjičen da je udario policajca Jovicu N. (28).

Pripadnici policije uhapsili su osumnjičenog zbog napada na policijskog službenika.

Po nalogu tužioca njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutraših poslova dr Nebojša Stefanović najoštrije je osudio napad na policijskog službenika.

"Ovakav mučki napad na policajca koji je obavljao redovnu dužnost na regulisanju saobraćaja je apsolutno nedopustiv. Zato tražim najstrožu kaznu za osumnjičenog koji se usudio da napadne policajca, jer samo tako možemo poslati jasnu poruku da će svako ko podigne ruku na policijskog službenika dobiti adekvatnu kaznu", istakao je ministar Stefanović.

Na protestima tokom blokade zbog cene goriva i juče se desio incident kada je građanina navodno pretukla grupa koja je protestovala zbog cene goriva, a taj slučaj prijavljen je policiji.

Pročitajte još:

Šta kaže Vučić o protestima zbog cene goriva

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.