„Heaven“ uz Depeche Mode

Izvor: Danas, 20.Maj.2013, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Heaven“ uz Depeche Mode

Kao što su i obećali vernim fanovima, koji su bili dovoljno strpljivi da ih čekaju i nakon odloženog koncerta 2009. godine, Depeche Mode su sinoć na Ušću održali koncert vredan pamćenja, pruživši nam sve sjajne stare hitove iz cele karijere, ali i pesme sa novog albuma „Delta Machine“, u čemu je uživalo preko 30.000 ljudi na Ušču.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Depeche Mode: Nezaboravan koncert u Beogradu

Izvor: Tracara.com, 20.Maj.2013

Sinoć je na beogradskom Ušću održan dugoočekivani koncert britanske grupe Depeche Mode. Nakon lažne uzbune iz 2009. godine kada je trebalo da posete naš grad, ali je tada koncert otkazan zbog bolesti frontmena benda, njihovi brojni fanovi su konačno imali prilike da ih čuju uživo.Procenjuje...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.