Hapšenje u Novom Sadu zbog primanja mita

Izvor: B92, 08.Avg.2023, 23:57

Hapšenje u Novom Sadu zbog primanja mita

Novi Sad -- Policija je u Novom Sadu uhapsila M. M. (1978) i R.J. (1984) zbog sumnje da su izvršili krivično delo primanje mita.

M. M. bivša zaposlena u Republičkom geodetskom zavodu u Službi za katastar nepokretnosti u Nišu, Beogradu i Novom Sadu se sumnjiči da je 26. jula ove godine, od punomoćnika stanova jedne zgrade u Novom Sadu, zahtevala 7.000 evra i posredovala kod osumnjičenog R. J. zaposlenog u Republičkom geodetskom zavodu u Beogradu, kako bi on ubrzao izvršenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << službene radnje koja bi se svakako morala izvršiti, odnosno donese odluku o povlačenju žalbe jedne vlasnice stana i na taj način omogući redovan postupak upisa prava svojine ostalih vlasnika stanova u navedenoj zgradi u Novom Sadu.

Punomoćnik stanara je prethodno po dogovoru osumnjičenoj M. M. predao 1.500 evra kao avans za ugovorenu uslugu, nakon čega je ona uhapšena.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.