Haos u Lamanšu FOTO

Izvor: B92, 01.Apr.2023, 13:14

Haos u Lamanšu FOTO

Putnici iz Velike Britanije danas satima čekaju u redovima za prelazak preko kanala Lamanš.

Uprava zaliva Dover u Engleskoj tvrdi da kašnjenja nastaju zbog loših vremenskih uslova, gustog saobraćaja, kao i zbog dugih graničnih procedura francuskih vlasti prilikom ulaska u ovu zemlju.

Uprava zaliva Dover je obavestila putnike koje žele da trajektima stignu preko Lamanša da će biti "ozbiljnih kašnjenja" i saopštila da je "duboko frustrurana" novonastalom situacijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi AP.

Uprava ovog engleskog zaliva, iz koga kreću trajekti ka francuskom Kaleu, tvrdi da najviše kasni autobuski prevoz, ali snimci lokalnih medija pokazuju i duge kolone automobila i kamiona.

Današnim danom počinje dvonedeljni raspust u većini škola u Velikoj Britaniji.

Kašnjenja prevoza preko Lamanša su postala uobičajena pojava nakon što je Velika Britanija izašla iz Evropske unije, konstatuje američka agencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.