HITAC U GLAVU: Srbin ubijen u Dominikanskoj Republici

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITAC U GLAVU: Srbin ubijen u Dominikanskoj Republici

Naša policija ima vrlo malo saznanja o ubijenom

Beživotno telo srpskog državljanina otkriveno je u Dominikanskoj Republici. Njega je u apartmanu u letovalištu Puerto Plata, sa ustrelnom ranom na glavi, pronašla sobarica u subotu ujutru.

Tamošnji mediji izvestili su da je likvidiran jednim hicem. Za sada se nagađa šta bi mogao da bude motiv ovog zločina.

- Taj deo grada poznat je po krađama i bordelima. Tamošnja policija sada istražuje da li je on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubijen prilikom pljačke ili je reč o mafijaškom ubistvu. Ukoliko je reč o kriminalnom sukobu, izvesno je da su se on i ubica poznavali. Posle zločina ubica je zaključao vrata apartmana - navodi izvor.

Policija je poskidala snimke sa nadzornih kamera iz ovog, kako mediji nazivaju, rezidencijalnog kluba, kako bi došla do počinioca.

Ubijeni je zvanično prijavljen da živi u Novom Beogradu. Naša policija ima vrlo malo saznanja o njemu.

Pratite nas na našem instagramu srbijadanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.