Gužve na mostu Gazela

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na mostu "Gazela"

Saobraćajne gužve stvaraju se na mostu "Gazela", dok se na drugim saobraćajnicama u gradu saobraćaj odvija nesmetano, rekli su za "Blic" dispečeri "Beogradskog taksija".

Okolina Pančevačkog mosta više nije problematična, pošto je posle 12 sati otvoren prilaz i pravca Bogoslovije.

Na drugim važnim saobraćajnicama za sada nema većih gužvi i zastoja, kažu u "Beogradskom taksiju".

Gužve u centru i na prilazu "Pančevcu"

Velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saobraćajne gužve stvarale su se jutros posle 9 sati u Ulici kneza Miloša i prilazu Pančevačkom mostu, kažu u "Žutom taksiju".

Saobraćaj se zbog gužvi odvijao usporeno i na prilazu Pančevačkom mostu, na autoputu u smeru ka Novom Beogradu, kao i na Banovom brdu i Bulevaru vojvode Mišića, u smeru ka gradu.

Jutro prošlo bez većih gužvi

Saobraćaj se u Beogradu jutros oko 7 sati odvijao bez većih gužvi i zastoja.

Na beogradske ulice izašlo je 1.331 vozilo javnog gradskog prevoza, od čega

150 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.084 autobusa.

Red vožnje - BAS i Lasta

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je oko 750 redovnih polazaka, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer BAS-a Zoran Krstevski.

Uoči predstojećeg vikenda uvedeni su vanredni polasci autobusa za Aleksandrovac, Zlatibor, Blace, Kruševac i Herceg Novi.

Šef smene u informativno-upravljačkom centru preduzeća "Lasta" Nikola Blanuša je izjavio Tanjugu da je planirano da 621 vozilo u linijskom saobraćaju ostvari 6.132 polaska.

Predviđeni dodatni polasci autobusa za Kuršumliju u 14.30 i 15.10 časova, za Ranilug u 15.25, zatim dva vanredna polaska za Blace u 18, za Herceg Novi u 23 i za Smederevsku Palanku u 17, 18 i 20.30 časova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.