Gužve kod Sajma

Izvor: Blic, 25.Avg.2011, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve kod Sajma

Saobraćaj u Beogradu je trenutno otežan u nekoliko delova grada, kažu u Žutom taksiju.

11.00 - Raščistila se gužva oko Autobuske stanice

Gužva koja se stvorila u ulicama oko Autobuske stanice usled radova na Trgu Slavija, raščistila se i saobraćaj se normalizovao. Trenutno su najveće gužve kod Topčiderske zvezde i na potezu kod Sajma, javljaju za "Blic" iz Žutog taksija. Na gradskim mostovima takođe s vremena na vrema dolazi do kraćih usporavanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << U ostalim delovima grada saobraćaj se neometano odvija.

9.00 - Saobraćajni kolaps, najveće gužve oko Autobuske stanice

U Beogradu se trenutno gužve osećaju na svim prometnijim i važnijim saobraćajnicama u gradu, kažu u Žutom taksiju. Najveće gužve su oko Autobuske stanice zbog radova na Trgu Slavija. Nemanjina ulica je zakrčena, a saobraćaj je otežan i u Karađorđevoj, Savskoj i Sarajevskoj ulici. Gužvi takođe ima na prilazima "Gazeli", na samom mostu, auto-putu, kod Sajma iz pravca Čukaričke padine, na Mostarskoj petlji, Brankovom mostu...

7.30 - Gužve na više saobraćajnica

Počelo je stvaranje saobraćajnih gužvi na Pančevačkom mostu u pravcu centra grada, "Gazeli" i autoputu koji vodi preko tog mosta u smeru ka Novom Beogradu i iz pravca Banovog Brda i Beogradskog sajma ka centru grada, rečeno je jutros u Žutom taksiju. U svim ostalim delovima grada saobraćaj za sada dobro funkcioniše, istakli su u Žutom taksiju.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 680 planiranih polazaka, izjavio je dežurni otpravnik BAS-a Milutin Božić.

"Lasta" je planirala da 589 vozila ostvare 6.136 polazaka, a predviđen je vanredni polazak u 20.30 sati za Split, izjavio je Tanjugu dispečer Miodrag Milenković.

Na ulicama je 1.025 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 85 tramvaja, 76 trolejbusa i 864 autobusa.

Povezane vesti: Gužva kod Sajma, "Gazela" prohodna Otvoren Bulevar Mihajla Pupina, nema većih gužvi Gužve na Gazeli i na autoputu u oba smera Gužve na "Gazeli" i dalje stvaraju probleme vozačima Gužve oko "Gazele" i na Brankovom mostu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.