Gradsko veće predložilo kandidate za direktore

Izvor: RTS, 17.Sep.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradsko veće predložilo kandidate za direktore

Gradsko veće Beograda predložilo je kandidate za direktore javnih preduzeća čiji je osnivač grad, a na osnovu konkursa koji je raspisan 27. juna ove godine.

Skupština grada Beograda razmatraće sutra te predloge, nakon čega bi trebalo da budu izabrani direktori navedenih javnih preduzeća, prenosi Tanjug.

Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, za direktora JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" predložen je građevinski inženjer Svetozar Veselinović, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a za direktora JKP "Beograd put" Ivan Tejić, takođe, građevinski inženjer.

Za direktora JKP "Pogrebne usluge" predložen je magistar ekonomskih nauka Dragan Baltovski, za direktora "Beogradskih elektrana" matematičar Goran Aleksić, a za direktora "Gradske čistoće" inženjer rudarstva Miroslav Bogdanović.

Gradsko veće je za direktora "Gradskih pijaca" predložilo doktora veterinarske medicine i magistra poljoprivrednih nauka Ivana Soča, za direktora GSP-a predložen je mašinski inženjer Željko Milković, a za direktora "Parking servisa" inženjer saobraćaja Andrija Čupković.

Kandidat za direktora Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je inženjer arhitekture Branislav Popović, za direktora "Studija B" ekonomista i novinar Ivana Vučićević, za direktora "Ade Ciganlije" ekonomista Žarko Šormaz, a za direktora Centra "Sava" mašinski inženjer Dragan Grgurević.

Za direktora "Beogradske tvrđave" predložen je menadžer evropskog biznisa Nikola Kovačević, za direktora "Beograd voda" Nenad Đinđić, za direktora "Javnog osvetljenja" ekonomista Aleksandar Cincar Poposki, a za direktora "Zelenila Beograd" ekonomista Slobodan Stanojević.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nove direktore dobijaju "Gradska čistoća" i "Beograd vode"

Izvor: Blic, 17.Sep.2014

Gradsko veće je na današnjoj sednici, utvrdilo predloge rešenja po konkursima za imenovanje direktora javnih preduzeća čiji je osnivač grad Beograd, a koji su bili raspisani 27. juna 2014. godine. O njima će sutra odlučivati odbornici Skupštine grada...Na sutrašnjoj sednici Skupštine grada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.