Građani prave budžet Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 19.Nov.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani prave budžet Novog Pazara

Građani Novog Pazara od danas mogu predložiti projekte koji bi, po njihovom mišljenju, trebalo da budu finansirani iz gradskog budžeta za sledeću godinu, saopšteno je iz lokalne samouprave. Izjašnjavanje je omogućeno putem ankete na zvaničnom sajtu grada, a građani anketni listić mogu popuniti i u uslužnom centru lokalne samouprave (u toku radnog vremena), kao i na štandovima postavljenim na gradskom šetalištu (kod Sebilja). Građani mogu zaokružiti tri od 13 ponuđenih projekata, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << među kojima su i rekonstrukcija četiri postojeće i izgradnja nove škole i vrtića, rekonstrukcija ulica, subvencije preduzetnicima ili finansiranje vantelesne oplodnje, ali mogu i sami predložiti neki projekat. Anketa je otvorena do 27. novembra, a rezultati će biti objavljeni tokom javne rasprave o nacrtu budžeta Novog Pazara za 2020. godinu.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Goran Vesić za "Blic": Gradićemo i škole i vrtiće koje su građani predložili

Izvor: Blic, 20.Nov.2019, 14:05

Grad Beograd prvi put u istoriji sproveo je javnu raspravu o budžetu. Beograđani su imali priliku da od 24. oktobra do 10. novembra razmatraju budžet za 2020. godinu, objavljen na zvaničnom sajtu Grada. Nikada do sada građane Beograda niko nije pitao da predlažu kako da se potroši novac iz budžeta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.