Izvor: TvojPortal.com, 05.Dec.2011, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani: Srbija ide u pogrešnom smeru

/vesti online/ Gotovo tri četvrtine građana Srbije, njih 73 odsto, smatra da Srbija ide u pogrešnom smeru dok 14 odsto građana veruje da je smer dobar, pokazao je rezultat danas predstavljenog istraživanja sprovedenog u okviru projekta UNDP-a "Podsticaj antikorupcijskim merama u Srbiji".
Istraživanje je pokazalo da 51 odsto građana svoju finansijsku situaciju opisuje kao lošu ili nepodnošljivu a samo je jedan odsto učesnika svoju situaciju opisao kao izuzetno dobru.

Živimo >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << nepodnošljivo: Građani Srbije

U saopštavanju rezultatima istraživanja kao poražavajući podatak je istaknuto to što je u novembru 2011. godine mnogo veći udeo onih koji opažaju veći nivo korupcije, u poređenju sa prethodnom godinom.
Procenat onih koji smatraju da se nivo korupcije povećao je 48, dok 35 odsto ispitanika smatra da je nivo korupcije ostao isti.
Opširnije

Srbijagradjaniistrazivanjesrbija na pogresnom putu

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.