Fudbaleri Reala i Barselone u četvrtfinalu Kupa kralja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2023, 01:26

Fudbaleri Reala i Barselone u četvrtfinalu Kupa kralja

Fudbaleri Reala plasirali su se u četvrtfinale Kupa kralja, pošto su večeras u gostima pobedili Viljareal rezultatom 3:2.

Viljareal je vodio 2:0 posle prvih 45 minuta golovima Etijena Kapue i Samjuela Čukvuezea u četvrtom i 42. minutu. Real je uspeo da stigne do pobede u drugom poluvremenu pogocima Vinicijusa u 57, Edera Militaa u 69. i Danijela Sebaljosa u 86. minutu.

Barselona se plasirala u četvrtfinale Kupa kralja, pošto je pobedila Seutu 5:0. Dva gola za Barselonu postigao je Robert Levandovski u 50. i 90. minutu, a po jednom u strelce su se upisali Rafinja u 41, Ansu Fati u 70. i Frenk Kesi u 77. minutu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.