Fernando Tores kod Vidića

Izvor: Kurir, 09.Mar.2014, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fernando Tores kod Vidića

Sportski menadžment Intera smatra da bi Fernando Tores bio idealna zamena za Argentinca Dijega Milita, koji ima probleme s povredama. Španac trenutno zarađuje 150.000 funti nedeljno, a ugovor sa Čelsijem ističe mu za dve godine

Klub iz Milana u naletu.

Centarfor Čelsija Fernando Tores (29) mogao bi na leto da postane član Intera. Novi gazda nero-azura Erik Tohir već je doveo Nemanju Vidića, kapitena Mančester junajteda, a za napadača fudbalske reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Španije spreman je da izdvoji čak 20 miliona funti. Drugi pik kluba iz Milana je Čičarito Ernandez iz Mančester junajteda.

Sportski menadžment Intera smatra da bi Fernando Tores bio idealna zamena za Argentinca Dijega Milita, koji ima probleme s povredama. Španac trenutno zarađuje 150.000 funti nedeljno, a ugovor sa Čelsijem ističe mu za dve godine.

On je tokom karijere igrao za Atletiko Madrid i Liverpul. Po mnogima nije opravdao očekivanja u Čelsiju, pošto je za njega plaćeno 50 miliona funti, a on je na 102 prvenstvena meča postigao samo 19 golova.

(A. R.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.