Evropske integracije su mrtve

Izvor: B92, 27.Maj.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Evropske integracije su mrtve"

"Nakon što su na izborima za EP pobedu u Italiji, Francuskoj i Britaniji odnele nacionalističke i populističke partije, evropske integracije su mrtve."

To je izjavio bivši strateg Bele kuće Stiv Benon.

Benon smatra da rezultati izbora pokazuju da je evropski centar urušen i da je tradicionalna desna i leva orijentacija u politici zamenjena bitkom nacionalističkih protiv globalističkih snaga, prenela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je agencija AP.

Narod "vraća svoje zemlje", istakao je Benon i dodao da je to tek početak.

Prema Benonu, "supergrupa" evroskeptičnih partija blokiraće svaki pokušaj produbljivanja integracija među zemljama članicama EU.

"Svaki dan će biti kao bitka za Staljingrad", zaključio je bivši strateg Bele kuće.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"EVROPSKE INTEGRACIJE SU MRTVE! NAROD VRAĆA SVOJE ZEMLJE!" Stiv Benon likuje posle izbora za EP!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2019

Bivši strateg Bele kuće Stiv Benon rekao je danas, nakon što su na izborima za EP pobedu u Italiji, Francuskoj i Britaniji odnele nacionalističke partije, da su evropske integracije mrtve...Benon smatra da rezultati izbora pokazuju da je evropski centar urušen i da je tradicionalno desna i leva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.