Entoni Hopkins prvi put u TV seriji

Izvor: Politika, 27.Jul.2014, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Entoni Hopkins prvi put u TV seriji

LOS ANĐELES – Britanski glumac Entoni Hopkins biće glavni junak u televizijskoj seriji američke mreže Ejč-Bi-O „Westworld”, adaptaciji istoimenog filma Majkla Krajtona iz 1973. godine, prenosi Holivud reporter.

Hopkins će glumiti doktora Roberta Forda, umetničkog direktora jednog zabavnog parka s humanoidnim robotima, koji se okreću protiv posetilaca. Tu ulogu u futurističkom vesternu iz 1973. godine igrao je Jul Briner.

To će biti prva stalna uloga u TV seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << za Hopkinsa, koji se 1970. godine pojavljivao jedino u nekim epizodama britanskih serija.

Seriju će režirati Džej Džej Abrams, koji trenutno snima sedmu epizodu serijala „Ratovi zvezda”.

Hopkins (76) je dugo igrao u pozorištu, a na filmu debituje 1968. godine. Za ulogu Hanibala Lektora u filmu „Kad jaganjci utihnu” nagrađen je Oskarom za najbolju mušku ulogu 1991. godine.

Beta

objavljeno: 27.07.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.