Eksl Rouz izviždan na ceremoniji ulaska u Rokenrol kuću slavnih

Izvor: Blic, 16.Apr.2012, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksl Rouz izviždan na ceremoniji ulaska u Rokenrol kuću slavnih

Eksl Rouz je izviždan je u subotu uveče na ceremoniji ulaska u Rokenrol kuću slavnih u Klivlendu, nakon što je njegovo ime spomenuo pevač benda "Green Day". Majls Kenedi je zamenio Eksla Rouza na svečanom nastupu u Klivlendu

Uzvici negodovanja počeli su nakon što je Bili Džo Armstrong iz sastava "Green day" pred 6.000 pisutnih ljudi pitao ko nedostaje, kada su se ostali članovi sastava "Guns n' roses" popeli na binu ne bi li primili ovo priznanje. Posle ogromne buke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << on je dodao:

- Većina pevača je luda, to mogu i sam da potvrdim. On je jedan od najboljih frontmena koji su ikad stali pred mikrofon. Ponekad morate da bacite pogled na poglavlja koja su prošla u životu kako biste mogli da krenete napred - izjavio je Armstrong.

Rouz je prvi muzičar koji je odbio da uđe u Rokenrol kuću slavnih posle članova benda "Sex Pistols" koji su to isto uradili pre šest godina.

Ostali članovi "Gansa" gitarista Sleš, basista Daf Mekagan i bubnjari Stiv Adler Met Sorum zajedno su nastupili nakon 20 godina i oduševili publiku u Klivlendu, a s njima je tri pesme otpevao gostujući vokal Majls Kenedi.

Inače, sinoć su u čuvenu Kuću slavnih ušli "Red Hot Chilli Peppers", "Beastie boys", Donovan, Smoki Robinson i "The Miracles", zatim "The Crickets", prateći bend pokojnog Badija Holija, takođe i "The Midnighters" grupa Bila Haleja, te "The Famous Flames", prateći sastav Džejmsa Brauna...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.