Edi Marfi više neće snimati Šreka

Izvor: Blic, 13.Apr.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edi Marfi više neće snimati "Šreka"

Holivudski glumac Edi Marfi izjavio je da više neće pozajmljivati glas magarcu u animiranom serijalu "Šrek".

Glumac je magarcu prvi put pozajmio glas pre više od deset godina, a potom u još tri navrata, uključujući prošlogodišnji film "Šrek srećan zauvek".

Edi Marfi je pozajmljivao glas Magarcu

Marfi je kazao da ne veruje da će se snimati i peti film u serijalu.

- Nema više "Šreka". Dosta mi ga je - rekao je.

Glumac je ocenio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i da je razlog uspeha animiranog serijala to što sadrži humor koji razumeju i deca i odrasli. Sa 2,953 milijardi dolara zarade, serijal "Šrek" je na četvrtom mestu po prihodu u svetskim bioskopima, iza "Harija Potera", filmova o Džejmsu Bondu i "Ratova zvezda".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Edi Marfi: Nisam više magarac! (VIDEO)

Izvor: S media, 13.Apr.2011

Nakon četiri više nego uspešna filma "Šrek", Edi Marfi neće pozajmljivati glas magarcu koji je miljenik gledalaca. Iako je pohvalio filmove i poruku koju nose, prezasitio se da "njače"...Edi Marfi neće više pozajmljivati glas magarcu u animiranom serijalu "Šrek". Glumac je magarcu prvi put pozajmio...

Nastavak na S media...

Edi Marfi: Dosta sam bio magarac!

Izvor: Mondo, 13.Apr.2011

Holivudski glumac Edi Marfi izjavio je da više neće pozajmljivati glas simpatičnom magarcu u animiranom serijalu "Šrek".

Nastavak na Mondo...

Đurin šareni svet

Izvor: Blic, 14.Apr.2011, 01:05

Edi Marfi više neće snimati „Šreka”; Bred Pit se seli u London; Doli Parton želi duet sa Lejdi Gagom; Sin Dejvida Bouvija želi da snimi film sa ocem; Vida Guera ima naj seksi guzu; Ringo Star na evropskoj turneji... Edi Marfi više neće snimati „Šreka” ..Holivudski glumac Edi Marfi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.