EKSKLUZIVNO-Novakov-sin-zvace-se-Marko

Izvor: medio.rs, 24.Avg.2014, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO-Novakov-sin-zvace-se-Marko

Jelena Đoković porodiće se u Monte Karlu, gde održava trudnoću, a detetu će dati ime po Noletovom bratu i kumu.

Bračni partneri Jelena i Novak Đoković za nešto manje od dva meseca prvi put će postati roditelji. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, beba bi na svet trebalo da dođe u Monte Karlu, gde par živi već nekoliko godina.

- Jelena u glavnom gradu Kneževine Monako održava trudnoću i neće se poroditi u Srbiji. Odlazi redovno na >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kontrole i broji dane do trenutka kad će prvi put čuti plač deteta. Već neko vreme ne izlazi više u šetnje i uglavnom je u stanu. Povremeno joj u posetu dolaze drugarice i sestra Maja, za koju je veoma vezana - kaže izvor blizak popularnom paru i dodaje:

- Novak i Jelena već imaju nekoliko favorita za ime. Vrlo je moguće da će se naslednik porodice Đoković zvati Marko, po Noletovom rođenom bratu, ali i kumu sa venčanjaMarku Stilitanu, bivšem dečku Ane Ivanović. Par želi da detetu dodeli neko internacionalno ime, a izbor je pao na Marka - zaključuje naš sagovornik.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izabrali ime?! Ovako će se zvati Novakov i Jelenin sin!

Izvor: Svet, 24.Avg.2014

Bračni partneri Novak i Jelena Đoković za nešto manje od dva meseca prvi put postaće roditelji. Beba bi trebalo da dođe na svet u Monte Karlu, gde par živi već nekoliko godina.. - Jelena u Monako održava trudnoću i neće se poroditi u Srbiji. Već neko vreme ne izlazi u šetnje i uglavnom je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.