Dvojica Srba stradala u Americi

Izvor: B92, 20.Sep.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica Srba stradala u Americi

Dvojica državljana Srbije su poginula u saobraćajnoj nesreći u američkoj državi Ilinois, pišu Večernje novosti.

Kako se navodi, udes se dogodio u sredu ujutru, a stradali su Mladen Petrović (32) i Aleksandar Sakovski (31) iz Kraljeva.

“Oni su nastradali kada je jedan vozač kamiona, kako prenose američki mediji i portali, izgubio kontrolu nad vozilom i probivši bankinu prešao u suprotnu kolovoznu traku i potom se direktno sudario sa kamionom koji je dolazio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz suprotnog smera. U stravičnoj eksploziji, Petrović i Sakovski koji su zajedno bili u kamionu na mestu su preminuli”, navodi beogradski list.

Na internet sajtu gofundme.com poznanici i prijatelji tragično nastradalih Kraljevčana pokrenuli su akciju prikupljanja novčane pomoći porodicama upravo za prenos njihovih posmrtnih ostataka u Srbiju.

Za to je, kako se navodi na ovom sajtu, neophodno oko 100.000 američkih dolara, od kojih je, bar do sada, prikupljeno više od 47.000.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.