Izvor: Istinomer.rs, 25.Mar.2020, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dupla selidba studenata iz domova

Vanredno stanje zatvorilo je fakultete, a stanari studentskih domova morali su da se isele. Kako oni koji studiraju u Beogradu, tako i u Novom Sadu i Nišu. Iako im je prvobitno rečeno da stvari mogu da ostave u svojim sobama, novo saopštenje je drugačije - ipak moraju po svoje stvari, ili će one biti skladištene. Međugradski prevoz je ukinut, pa se kao problem javlja i - kako da dođu do Beograda i Novog Sada oni koji nemaju automobil, ili žive van Srbije.
The post Dupla selidba studenata iz domova appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

U Novom Sadu je u toku iseljavanje studentskih domova

Izvor: Danas, 25.Mar.2020

Studentima u Novom Sadu naloženo je da se u četvrtak, 26. marta, isele iz studentskih domova i iznesu sve svoje stvari kako bi se domovi pripremili za eventualni prijem obolelih od korona virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.