Drugo veče u Novom Sadu! Ceca: Celo telo mi drhti

Izvor: Blic, 24.Nov.2013, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugo veče u Novom Sadu! Ceca: Celo telo mi drhti

Još jedan spektakularan koncert održala je pevačica Svetlana Ražnatović sinoć u Novom Sadu. U prepunoj dvorani „Spensa“, Ceca je ponovo nastupila pred deset hiljada ljudi koji su sa njom pevali i skakali od prve do poslednje pesme.

Sa ogromnim nestrpljenjem publika je čekala da njihova miljenica izađe na binu, sve vreme vrišteći njeno ime. Kada se pojavila posle 15 minuta kašnjenja, ponovo u crnoj, dugoj, elegantnoj haljini, koncert je počeo uz pesmu „Nevaljala“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Hvala vam svima što ste mi i večeras ukazali čast da oborim rekord u Novom Sadu. Celo telo mi drhti, nema ničeg lepšeg od ovolike ljubavi - rekla je Ceca i uzela zastavu Srbije i crvenu ružu iz publike.

Najveća folk zvezda ovih prostora ni ovog puta nije razočarala hiljade svojih fanova. U publici su se smenjivala raspoloženja, od vrištanja i skakanja uz brze pesme, pa do suza kada je Ceca emotivno pevala svoje najveće balade.

Nizali su se novi i stari hitovi, a pevačica je oduševila novim pesmama „Poziv“, „Pusti me da raskinem s njom“, kao i starim „Oproštajna večera“, „Lepi grome moj“... Ozvučenje i rasveta i ovog puta bili su perfektni, a koncert je ponovo trajao gotovo tri puna sata.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CECA PONOVO OSVOJILA NOVI SAD: Celo telo mi drhti! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Nov.2013

"Novosadska publika sinoć i večeras učinila me je najvoljenijom ženom na svetu", rekla je pevačica posle novog nastupa u dvorani "Spens"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.