Dodjeljenje diplome studentima PMF-a

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodjeljenje diplome studentima PMF-a

Svečana dodjela diploma 16.generaciji studenata Prirodno-matematičkog fakulteta (PMF-a) uručena je danas u amfiteatru ovog fakulteta.

U protekloj godini na ovom fakultetu diplomiralo je  176 studenata, na osam studijskih programa.

"Većina odsjeka su deficitarna zanimanja, kao što su studijski programi matematike, fizike, hemije. Osim njih još uvijek se zapošljavaju i  biolozi, nešto manje ekolozi i prostorni planeri i geografi još uvijek se  snalaze. Imamo novi studij >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << tehničkog obrazovanja i informatike, koji pruža dobre šanse za zaposlenje.Mislim da su studenti jako zadovoljni sa uslovima studiranja na fakultetu,,rekao je prof. Dr Rajko Gnjato, dekan PMF-a.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.