Dodik: Neću podržati

Izvor: B92, 05.Mar.2021, 18:36

Dodik: Neću podržati

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da neće pristati na bilo kakvu podršku sankcijama EU protiv Rusije.

Dodik je to rekao odgovarajući na pitanje Srna da li će se BiH pridružiti izjavama EU protiv Rusije i da li BiH ima nameru da se pridruži najavljenim sankcijama protiv te zemlje.

Ponovio je da je samo Predsedništvo BiH nadležno za vođenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spoljne politike.

"Bilo kakav individualan pokušaj mimo Predsedništva i njegovih ustavnih nadležnosti neće moći da prođe a inicijatori će biti suočeni sa mogućnošću opoziva sa funkcije koju obavljaju", naveo je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRIDRUŽIVANJE BiH SANKCIJAMA PROTIV RUSIJE: Dodik u jednoj rečenici "oduvao" Evropsku uniju

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021

Samo Predsedništvo Bosne i Hercegovine je nadležno za vođenje spoljne politike..Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da neće pristati na bilo kakvu podršku sankcijama EU protiv Rusije...Dodik je to rekao odgovarajući na pitanje Srna da li će se BiH pridružiti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.